Srpski  |  English
Call Centar +381 11 301 06 06
TUV


Kompanija Delta DMD od ponedeljka, 23. novembra, poslovaće na novoj adresi – Autoput za Zagreb br. 35, Novi Beograd.
Portfolio DMD-a je bogatiji za prehrambene brendove Rama, Becel, Delma, Lipton i Knorr.
NAUKA U SLUŽBI ZDRAVE KOŽE

Eucerin je brend za negu kože, preporučen od strane dermatologa, a zasniva se na naučnim istraživanjima. Neguje kožu i obnavlja njeno zdravlje, dajući vam samopouzdanje i zdrav blistav izgled. 

Kroz saradnju s dermatolozima i uz naprednu tehnološku ekspertizu, Eucerin garantuje pouzdane, visoko efikasne i inovativne proizvode sa najvišim dermatološkim standardima. Odabirom aktivnih sastojaka koji su klinički testirani, Eucerin je sinonim za kvalitet proizvoda i odličan spoj efikasnosti i nege za svaki tip kože.

Sa osnovom od više od 100 godina Beiersdorf istraživanja, Eucerin je brend za negu kože koji donosi holistički "kozmetičko-medicinski" pristup.

Medicinskim znanjem, kompetencijom u nezi kože i posvećenošću Eucerin obogaćuje vašu lepotu, pruža unutrašnji mir i samopouzdanje. Eucerin čini kožu vidno zdravijom i blistavijom i jedini brand koji ima nauku u službi zdrave kože
www.eucerin.com

Vaš komentar
Principali
Distributivni centri
DC Stara Pazova
Industrijska zona
DC Novi Sad
Kanalska 8 (Luka Novi Sad)
DC Čačak
Nikole Tesle 44
DC Niš
Čamurlijski put bb
Vizija / Misija
Biti sinonim za vrhunsku distribuciju robe široke potrošnje, uvažavani i poštovani poslovni partner svim klijentima, odgovoran prema zaposlenima, tržištu, životnoj sredini i svim zajednicama u kojima realizujemo naše poslovanje.
Copyright © Delta DMD 1999-2015. Sva prava zadržana.
Sajt je optimizovan za IE7+ i Firefox 3+