KONTAKT
  • DELTA DMDŽorža Klemansoa 37
    11000 Beograd
    Tel: +381 (0)11 207 01 00
    Fax: +381 (0)11 207 01 09
    Pošaljite e-mail

Delta DMD i SC Johnson spremni za početak sezone insekticida

Delta DMD i SC Johnson spremni za početak sezone insekticida

13. mart 2017.

U martu je održana Delta DMD i SC Johnson konvencija povodom predstojeće sezone insekticida, na kojoj su se zaposleni detaljnije upoznali sa novitetima i planovima za sezonu 2017.

Ovog proleća i leta u svim objektima imaćete priliku da kupite nove proizvode među kojima su:

Raid tečnosti sa mirisom lavanda i jasmina - Štite od komaraca čak i pri otvorenim prozorima i upaljenom svetlu. Daju kontinuiranu i diskretnu zaštitu uz postepeno oslobađanje prijatnog mirisa jasmina ili lavande svaki put kada je u upotrebi.

Autan Aktiv sprej i raspršivač protiv insekata – Zahvaljujući svojoj formuli sa česticama amida prirodnog kukuruza brzo se suši ostavljajući kožu nežnom. Pogodan je prilikom aktivnog odmora u prirodi. Štiti i pri znojenju do 8 sati od nanošenja. Dermatološki testirani proizvodi. Nije preporučljivo za decu mlađu od 2 godine.

Trake za muve –Raid trake namenjene su za suzbijanje muva i ostalih letećih insekata (ose, stršljeni, bumbari). Ne sadrže insekticid.

Raid 2+1 trake za moljce - Autan Alimentari protiv kuhinjskih moljaca pruža efikasnu zaštitu od kuhinjskih moljaca koji najčešće napadaju suvu hranu (žitarice, suvo voće, testeninu, zrnastu hranu...). Proizvod funkcioniše po principu mamca tako što sadrži prirodnu supstancu feromon koji privlači moljce i hvata ih svojom lepljivom površinom na karton. Pruža zaštitu tokom 6 nedelja.