KONTAKT
  • DELTA DMDŽorža Klemansoa 37
    11000 Beograd
    Tel: +381 (0)11 207 01 00
    Fax: +381 (0)11 207 01 09
    Pošaljite e-mail

Najbolja aktivacija na svetu!

Najbolja aktivacija na svetu!

20. jun 2019.

Na godišnjoj Diageo dodeli nagrada, Delta DMD festivalska aktivacija, tokom EXIT festivala 2018. godine, osvojila je upečatljivo 1. mesto u kategoriji van HoReCa i Retail objekata na svetu.

Ovo je prva ikada zabeležena svetska pobeda u Diageo klasteru​ Evropskih partnerskih tržišta (EPM - European Partners Market) u koji spada tržište Srbije, čime se Delta DMD pozicionirala na sam vrh Diageo partnera sa jednom od najbolje realizovanih aktivacija na svetu. 

Nijedna od 50+ zemalja evropskog Diageo regiona NIKADA nije osvojila prvo mesto. 
Delta DMD kompanija donela je slavu celom regionu od Islanda do Izraela!

Festivalska EXIT kampanja obuhvatila je aktivnosti u svim segmentima marketinga i prodaje. Aktivnosti u HoReCa segmentu u vidu promocija, 3+1 pakovanja u retail-u, specijalizovanih Smirnoff prodajnih štandova tokom trajanja EXIT-a ali i sveobuhvatna marketing kampanja na društvenim mrežama, kao i bilbordi, magazini i TV reklame obezbedili su sjajnu vidljivost ali i najbitnije​​ rast prodaje i pozicioniranost Smirnoff-a na tržištu Srbije.

Čestitke za uspeh došle su i od samog direktora za tržište Evrope, Bliskog istoka i Severne Afrike, gospodina Majkla Holmsa, koji je ove nedelje bio u prvoj zvaničnoj poseti Srbiji.  

Tom prilikom Delta DMD tim je gdinu Holmsu, direktorki za tranformacione promene Terezi Bizgard, biznis direktoru Centralne i Istočne Evrope, Krešimiru Crnjeviću, kao i Diageo operativnom timom zaduženom za tržište Srbije, prezentovao polugodišnje rezultate i planove za naredni period, nakon čega je usledio i obilazak prodajnih objekata kako bi se detaljnije upoznali sa specifičnostima samog tržišta.