KONTAKT
  • DELTA DMDŽorža Klemansoa 37
    11000 Beograd
    Tel: +381 (0)11 207 01 00
    Fax: +381 (0)11 207 01 09
    Pošaljite e-mail

Veliki i uspešni brendovi zavise od uspešne distribucije. Naš zadatak je da tržištu, na pravi način, predstavimo proizvode našeg portfolija, povećamo njihovu prodaju i obezbedimo njihovu dostupnost krajnjim potrošačima.

Osnovana 1997. godine kompanija je postavila osnov za razvoj modernog distributivnog servisa koji objedinjava usluge prodaje, brend menadžmenta, logistike i merčendajzinga. Dugogodišnja saradnja sa svetskim i domaćim renomiranim kompanijama potvrda su kvaliteta našeg poslovanja i usluga koje pružamo svojim partnerima na tržištu Srbije i Crne Gore.

Uspešno sarađujemo sa preko 6.000 kupaca, obezbeđujući robu za preko 10.000 objekata (organizovani maloprodajni i veleprodajni lanci, samostalne trgovinske radnje, specijalizovane veleprodaje i objekti HoReCa kanala).

Prateći svetske trendove u razvoju logistike, nudimo rešenja za sve izazove uvažavajući specifične zahteve naših korisnika u pogledu skladištenja, rukovanja robom i transporta.

WMS sistem (Warehouse Management System) daje fleksibilnost čitavom skladišnom sistemu i omogućava praćenje svih skladišnih aktivnosti (prijem, skladištenje i komisioniranje robe) kao i pregled neophodnih informacija o važnim parametrima robe u realnom vremenu.

Pružamo i dodatne usluge prerade robe: sortiranje, pakovanje, "co - packing", deklarisanje, reparaciju i sl.