O nama
KONTAKT
  • DELTA DMDŽorža Klemansoa 37
    11000 Beograd
    Tel: +381 (0)11 207 01 00
    Fax: +381 (0)11 207 01 09
    Pošaljite e-mail

Nagrade

Nagrade

Nagrade i priznanja dobijena od poslovnih partnera najbolja su potvrda kvaliteta poslovanja kompanije.

Diageo nagrade "Best distributor of the year", "Beating the competition", "Best key account management in off trade" i "Best on trade activity" kao i nagrada SC Johnson za najboljeg distributera u Adriatic regiji samo su neka od priznanja dodeljenih kompaniji Delta DMD.

"Excellence in Premium Core” Diageo nagrada

Konferencija održana u Bratislavi od 13-15. septembra 2017. po tradiciji okuplja preko 54 partnerskih tržišta, a festivalska aktivacija za brend Smirnoff proglašena je za najbolju aktivaciju u Evropi. Kategorija Excellence in Premium Core predstavlja najprestižniju kategoriju nagrada gde Diageo partneri i distributeri, nominuju svoje najuspešnije kampanje za brendove Johnnie Walker, Smirnoff, Baileys, Captain Morgan and J&B.

Delta DMD se za “Excellence in Premium Core” nagradu kandidovala, festivalskom kampanjom za Smirnoff Ice piće koje je bilo jedno od zvaničnih pića EXIT, Sea Dance, LOVEFEST, Beer Fest, Naissus i VIBE festival.

"The Stride" Diageo nagrada

Delta DMD je u septembru 2016. godine na tradicionalnoj Diageo godišnjoj konferenciji dobila "The Stride" nagradu za distributera koji je ostvario izvanredne rezultate za brend Johnnie Walker.

Konferencija je održana u Talinu u Estoniji, sa 31 evropskom zemljom u konkurenciji. Kriterijumi za dodelu nagrade su bili najveći market share i najveći brand awareness u kategoriji premijum scotch viskija na srpskom tržištu.

"Best Execution in Innovation" Diageo nagrada

Kompanija Delta DMD osvojila je nagradu „Best Execution in Innovation“ za uspešno lansiranje brenda Smirnoff Ice Double Black, jer je posvećenošću i strateškim pristupom doprineo uspehu ovog brenda na našem tržištu.

Delta DMD je u septembru 2015. godine bila domaćin DIAGEO tradicionalnoj godišnjoj konferenciji koja je okupila partnere iz više od 50 zemalja tržišta Europe Partner Markets, sa ciljem sumiranja godišnjih rezultata.

Povelja 10 godina uspešne saradnje kompanija SC Johnson i Delta DMD

Kompanija Delta DMD primila je povelju povodom 10 godina uspešne saradnje od svog dugogodišnjeg partnera, kompanije SC Johnson.

Saradnja u oblasti distribucije obuhvata brendove: Duck, Glade, Autan, Pronto, Raid, Kiwi, Mr. Muscle i drugi...

Radujemo se nastavku saradnje u budućnosti i još boljim rezultatima.

"Distributer godine"

Kompanija Delta DMD dobitnik je nagrade za najboljeg distributera godine kompanije Diageo, u konkurenciji 32 tržiša (region CEE i Rusije). Na svečanoj ceremoniji održanoj 11.septembra 2014. u Splitu, dodeljeno je ukupno osam nagrada a Delta DMD je osvojio tri, za najboljeg distributera, nagradu "Beating the competition" i nagradu za najbolju Smirnoff aktivaciju.

"Beating the competition"

Delta DMD dobitnik je nagrade "Beating the competition" koja je dodeljena na godišnjoj partnerskoj konferenciji, održanoj u Londonu u maju 2013. godine.

U konkurenciji 17 zemalja, Delta DMD nagrađena je za značajno povećanje tržišnog učešća u ON i OFF kanalima prodaje, u poređenju sa konkurencijom i to kroz uspešnu realizaciju komercijalnih i marketinških planova.

"Best Key Account Management in Off Trade"

Kompanija Diageo je na svečanoj ceremoniji održanoj 30.aprila 2010. u Talinu (Estonija) dodelila nagradu Delta DMD-u u kategoriji "Best Key Account Management in Off Trade" u konkurenciji 29 tržišta.

Kategorija "Best Key Account Management in Off Trade" analizira postignute rezultate u sektoru maloprodaje robe široke potrošnje, a ocenjuje se prema parametrima uspostavljene saradnje sa klijentima, broja partnera, originalnosti i efikasnosti promotivnih mehanizama, kvaliteta promotivnog materijala, rezultata u poboljšanju imidža brenda i prodaje.

"Best On Trade Activity"

Kompanija Diageo je na svečanoj ceremoniji održanoj 25.9.2008. godine u Limasolu na Kipru, za region Istočne Evrope, dodelila nagradu kompaniji Delta DMD u kategoriji "Best On Trade Activity" u konkurenciji 25 tržišta.

Kategorija "Best On Trade Activity" analizira postignute rezultate u HoReCa sektoru, a ocenjuje se prema kriterijumima usklađenosti ciljeva programa sa realizacijom, originalnosti i efikasnosti promotivnih mehanizama, kvalitetu promotivnog materijala, broja partnera, broja kontaktiranih klijenata, poboljšanju imidža brenda i prodaje.

Najbolji Johnson Wax distributer

Kompanija Delta DMD proglašena je za najboljeg distributera kompanije Johnson Wax za 2007/2008. godinu u Adriatic regiji.

Delta DMD je u konkurenciji zemalja Adriatic regije (Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Makedonija i Albanija) ostvarila najveći procenat rasta prodaje.