O nama
KONTAKT
  • DELTA DMDŽorža Klemansoa 37
    11000 Beograd
    Tel: +381 (0)11 207 01 00
    Fax: +381 (0)11 207 01 09
    Pošaljite e-mail

Kvalitet

Kvalitet

Delta DMD kontinuirano ulaže u razvoj i osavremenjavanje tehnoloških procesa, opreme i kadrova, sa ciljem unapređenja kvaliteta usluga.

2007. godine uveden je integrisani sistem upravljanja kvalitetom i HACCP sistem prema standardima JUS ISO 9001:2000 i CODEX ALIMENTARIUS. Sertifikaciju sistema kvaliteta obavila je renomirana međunarodna sertifikaciona kuća TUV SUD.

2014. godine uspešno je završen proces sertifikacije prema zahtevima standarda IFS Logistics 2, čime se Delta DMD svrstala među prve kompanije u Srbiji koje poseduju ovaj sertifikat.

Pomenutim standardom obezbeđuje se kontrola svih logističkih usluga u vezi sa kvalitetom i bezbednošću prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a dobijen sertifikat potvrđuje da se sistemi menadžementa kvalitetom i bezbednošću proizvoda u kompletnom lancu snabdevanja adekvatno dokumentuju, preimenjuju, održavaju i poboljšavaju.

IFS Logistics standard prihvaćen je od strane Globalne inicijative za bezbednost hrane - GFSI (Global Food Safety Initiative) - organizacije koju čine najveći svetski proizvođači, trgovci i distributeri hrane.

2018. godine je obavljen prelazak sa IFS Logistics 2.1 na sertifikaciju IFS Logistics 2.2, čime je Delta DMD dobio sertifikat sa "Higher level" ocenom od 96,27%. Osim toga obavljen je prelazak na novi sertifikat za sistem menadžmenta kvaliteta, prema zahtevima standarda ISO 9001:2015 i produženo je važenje HACCP sistema u oblasti veleprodaje, distribucije, skladištenja i transprota robe do kupca.

Sertifikacije su realizovale domaće i međunarodne sertifikovane kuće TMS CEE i TUV ITALIA.